ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι η Άμεση Δράση Τεχνιτών;

Η Άμεση Δράση Τεχνιτών είναι μια εικοσιτετράωρη υπηρεσία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, και με ειδικότητες που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα κάθε έκτακτης ή περιοδικής τους ανάγκης.

Από ποιους αποτελείται η Άμεση Δράση Τεχνιτών;

Η Άμεση Δράση Τεχνιτών αποτελείται από ένα τεράστιο δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών, με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών. Εκατοντάδες άνθρωποι που δοκιμάστηκαν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, την αποτελεσματικότητα και την άριστη τεχνική τους κατάρτιση, συνέπραξαν για να δημιουργηθεί μια υπηρεσία υπεύθυνη, αξιόπιστη και ευέλικτη.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω και να βρω αυτό που ζητάω;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα τηλεφώνημα στο 2310502503, όλο το εικοσιτετράωρο, και οι άνθρωποι της Άμεση Δράση Τεχνιτών θα σας ενημερώσουν και θα σας προτείνουν τον εξειδικευμένο τεχνικό που αρμόζει στο έργο που επιθυμείτε.

Μπορώ να έχω μόνιμη τεχνική υποστήριξη;

Στην Άμεση Δράση Τεχνιτών έχετε την δυνατότητα να νιώθετε ασφάλεια κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Με την υπηρεσία 24ωρη υποστήριξη, και με μηνιαίο κόστος, οι άνθρωποι της Άμεση Δράση Τεχνιτών είναι εκεί για σας όποτε το ζητήσετε για την υλοποίηση έργων, όπως υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, σιδηροεπισκευές, αλουμινοεπισκευές, μαραγκοεπισκευές, καθάρισμα τζακιού, συντήρηση κλιματιστικού και συντήρηση καυστήρα αερίου – πετρελαίου

Ποιο είναι το χρηματικό κόστος της πρώτης επίσκεψης για εκτίμηση του έργου;

Η Άμεση Δράση Τεχνιτών προσφέρει σε όλους τους πελάτες της, νέους και παλιούς την πρώτη επίσκεψη καθώς και την αναλυτική οικονομική προσφορά δωρεάν, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Για να μπορείτε να έχετε μια εικόνα του έργου χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

Παρέχεται κάτι που να μου διασφαλίζει την σωστή ολοκλήρωση του έργου μου με το συμφωνημένο κόστος;

Η Άμεση Δράση Τεχνιτών πάντα προχωρά σε προσυμφωνημένους προϋπολογισμούς με όλους τους πελάτες της ,για να υπάρχει διαφάνεια στην μεταξύ τους οικονομική σχέση. Επιπλέον προσφέρει συνεχή επίβλεψη του έργου και ενημέρωση του πελάτη για την πρόοδο των εργασιών και φυσικά εγγυημένο χρόνο παράδοσης.