ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ / ΕΤΑΙΡΙΑ

Τον Οκτώβριο του 1995 ιδρύθηκε από τον όμιλο επιχειρήσεων Άνεμος Α.Ε η Άμεση Δράση Τεχνιτών, μια εικοσιτετράωρη υπηρεσία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, και με ειδικότητες που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα κάθε έκτακτης ή περιοδικής τους ανάγκης.

Μέχρι και σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Τεχνιτών, έχει καταγράψει περισσότερες από 190.000 κλήσεις, γεγονός που την καθιστά την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για 1,5 εκατομμύριο Έλληνες στην Θεσσαλονίκη αλλά και στον ευρύτερο νομό.

Αρχικός στόχος ήταν η αξιοποίηση ενός τεράστιου δικτύου έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών, που δημιουργήθηκε γύρω από την ΑΝΕΜΟS Α.Ε. στην πολυετή παρουσία της στο χώρο των κατασκευών. Εκατοντάδες άνθρωποι που συνεργάστηκαν με τον όμιλο για δεκαετίες, δοκιμάστηκαν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, την αποτελεσματικότητα και την άριστη τεχνική τους κατάρτιση, και συνέπραξαν για να δημιουργηθεί μια υπηρεσία υπεύθυνη, αξιόπιστη και ευέλικτη.

Ενάντια στο πνεύμα της εποχής, όπου η αδιαφάνεια, η ανωνυμία και οι ελλιπείς γνώσεις προσωποποιούνται στον εκάστοτε ανειδίκευτο «μάστορα» η Άμεση Δράση Τεχνιτών παρέχει επώνυμη, εξειδικευμένη υποστήριξη με γραπτή εγγύηση και προδιαγραφές εργασίας σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα HACCP και ISO.

Η υπηρεσία λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο σε εικοσιτετράωρη βάση για ιδιώτες και επαγγελματίες, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 2310 502 503 ενώ παράλληλα, παρέχονται και υπηρεσίες μόνιμης τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες.

Όλο το 24ωρο, με ένα τηλεφώνημα, τεχνίτες κάθε ειδικότητας! Έμπειρο προσωπικό παρέχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά!